Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Kivien merkityksiä ja energioita

AMETISTI

Ametisti on suojeleva kivi. Sen sanotaan suojelevan myös juoppoudelta. Ametisti liitetään kruunuchakraan, joten se puhdistaa mieltä ja poistaa negatiivisia ajatuksia. Kivi auttaa myös stressiin ja levottomuuten. Ametisti on erityisen hyvä työperäisen stressin helpottamiseen. Se kohottaa intuitiota ja auttaa kommunikoimisessa, jolloin se voi olla avuksi työtehokkuuteen. Ametisti asetettuna olohuoneeseen tuo perheelle yhteenkuuluvuutta ja auttaa myös kommunikoimaan vaikeistakin asioista. Ametisti auttaa vähentämään sähkömagneettista sä-teilyä. Vinkki: pidä ametistia kämmenellä, kuvittele kuinka se säteilee violettia valoa ja ajattele "Luotan itseeni, näen sen mitä tarvitsen ja se tulee luokseni"

JASPIS

Jaspikseen yhdistetään sanat maadoitus, hoitaminen ja keskitys. Jaspis on rohkea kivi, joka valmistelee sinut valokeilaan. Kivi tuo voimaa, rohkeutta ja viisautta elämän eri tilanteisiin. Punainen jaspis on kuin adrenaliinia elämän voimalle. Vinkki: jos tunnet olevasi hukassa ja olo on voimaton, jaspis voi olla se, joka antaa voimaa ja johdattaa takaisin oikealle polulle.

KUUKIVI

Jumaluus, tasapaino ja hellyys ovat Kuukiven avainsanoja. Kivi on hyvä avaamaan sydän-chakraa, mikä auttaa saamaan yhteyden omiin sisäisiin tunteisiin. Kuukivi tasapainottaa hormonitoimintoja ja avustaa tunteiden vapautumisessa. Kivi kehittää myös selvännäköisyyttä.

SAVUKVARTSI

Savukvartsin sanotaan auttavan päästämään irti, luovuttamaan ja maadoittumaan. Elämän heittäessä kuraa niskaan, niin tämä kivi auttaa heittämään ne takaisin. Kivi on voimakas puhdistaja ja myrkkyjen poistaja. Sitä käytetään myös huoneissa puhdistamaan huoneilmaa. Voit myös ohjelmoida kiven johonkin tiettyyn tarkoituk-seen, jolloin se toimii alkusysäyksenä sille, mitä tulevaisuudessa haluat ja auttaa päästämään irti vanhasta ja tarpeettomasta, kuten vanhoista ja kipeistä muistoista tai kokemuksista. Vinkki: ota kidekärki ja osoita sillä jännittynyttä aluetta (voi olla myös henkinen) ja tunne kuinka kiven energiat virtaavat poistaen negatiivisen ja tuoden valkoista, parantavaa energiaa tilalle.

SODALIITTI

Sodaliitin avainsanoja ovat kommunikaatio, harmonia ja luottamus. Intuitio on kuin sisäinen suojelusenkeli, se auttaa vaikeissa tilanteissa ja pyrkii siihen, että et ikinä edes joutuisi tukaliin tilanteisiin. Sodaliitti auttaa löytämään kuudennen aistin ja vahvistamaan intuitiota.