Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yrityksemme

Omistamme kolme spektroliittilouhosta Ylämaalla ja toimitamme tätä kaunista spektroliittia raakakivenä asiakkaille, niin lohkareina kuin siivutettuina, hiomme erilaisia korukiviä, yhdistämme kauniita hiottuja kiviä koruihin. Valmistamme koruja pääosin hopeasta, mutta teemme tilauksesta myös koruja valkokullasta ja kullasta. Valmistamme koruja myös asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Jos olet löytänyt kauniin kiven, jolla voi olla jokin tarina, ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä kivestä koru, jota voit kantaa aina mukanasi.

Spectro Stone on perustettu Vaasaan vuonna 2005, jonka perustajana on Anna-Maija. Spectro Stone muutti Uttiin ja toimii yhteistyössä Korukivihiomo Kiurusen kanssa samoissa tiloissa Tyrrissä.

Tarjoamme myös koulutus- ja hiomopalveluja. Hiomolle voit tulla tutustumaan kiven hiontaan tai vaikka valmistaa arvokkaan korun käsityönä. Voit valita kiven, hioa sen ja istuttaa sen valitsemaasi korupohjaan. Tekemäsi korun voit pitää itse tai antaa vaikka lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea.

Laskutusosoite

Tyrrintie 129
45410 Kouvola

Käyntiosoite

Tyrrintie 151

45410 UTTI

Anna-Maija Wörlin (suomen kieli / english)
Yrittäjä
anna-maija.worlin(at)spectrostone.fi
Puh./tel. +358 40 578 1401


Jami Wörlin (suomen kieli / english / svenska)
Jälleenmyynti ja markkinointi
jami.worlin(at)spectrostone.fi
Puh./tel. +358 45 1899611