Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yrityksemme

SpectroStonen tarina

Omistamme kaksi spektroliittilouhosta Ylämaalla ja toimitamme tätä kaunista spektroliittia raakakivenä asiakkaille, niin lohkareina kuin siivutettuina, hiomme erilaisia korukiviä, yhdistämme kauniita hiottuja kiviä koruihin. Valmistamme koruja pääosin hopeasta, mutta teemme tilauksesta myös koruja valkokullasta ja kullasta. Valmistamme koruja myös asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Jos olet löytänyt kauniin kiven, jolla voi olla jokin tarina, ota yhteyttä, suunnitellaan yhdessä kivestä koru, jota voit kantaa aina mukanasi.


Spectro Stone on perustettu Vaasaan vuonna 2005, jonka perustajana on Anna-Maija. Tämä yritys on viettänyt hiljaiseloa suurimman osan ajasta, mutta nyt 1.6.2014 se on polkaistu jälleen käyntiin täydellä teholla, tällä kertaa myös Anna-Maijan mies Jami on toiminnassa mukana. Spectro Stone muutti Uttiin ja toimii yhteistyössä Korukivihiomo Kiurusen kanssa samoissa tiloissa Tyrrissä.

Tarjoamme myös koulutus- ja hiomopalveluja. Hiomolle voit tulla tutustumaan kiven hiontaan tai vaikka valmistaa arvokkaan korun käsityönä. Voit valita kiven, hioa sen ja istuttaa sen valitsemaasi korupohjaan. Tekemäsi korun voit pitää itse tai antaa vaikka lahjaksi hänelle, jolla on jo kaikkea.

Spectro Stone

Hiomo ja myymälä

Tyrrintie 151
45410 Kouvola

Y-tunnus 1564899-3

Sähköposti: info(at)spectrostone.fi

 

Laskutusosoite

Tyrrintie 129
45410 Kouvola

Anna-Maija Wörlin (suomen kieli / english)
Yrittäjä
anna-maija.worlin(at)spectrostone.fi
Puh./tel. +358 40 578 1401


Jami Wörlin (suomen kieli / english / svenska)
Jälleenmyynti ja markkinointi
jami.worlin(at)spectrostone.fi
Puh./tel. +358 45 1899611