Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Suoja

Elämässä on tilanteita, jolloin haluaisi käpertyä peiton alle ja unohtaa koko maailma. Näin ei kuitenkaan voi tehdä – ainakaan kovin pitkää aikaa. Tämä pussi karkottaa negatiivisia energioita ja tuo valoa elämään.

Voit käyttää kaikkia kiviä kerralla sujauttamalla ne vaikka taskuusi tai laukkuusi, mutta voit hyvin myös käyttää jokaista kiveä erikseen fiiliksen mukaan.

TURMALIINI:

Avainsanoja, suojeleminen, turvallisuus ja stressin lievittäminen. Tämä kivi on hyvä kumppani kaikille hoitotyötä tekeville, tai niille, jotka kuuntelevat muiden huolia ja murheita. Kivi auttaa pitämään omat energiat itsellä, luovuttamatta niitä niille, joita hoidetaan/kuunnellaan. Se on kuin henkivartija, joka imuroi negatiiviset energiat itseensä. Kivi myös imee elektromagneettista säteilyä itseensä. Vinkki: jos turmaliini tuntuu liian raskaalta, ota sen kaveriksi vuorikide, joka keventää energioita.

SELENIITTI:

Avainsanoina tällä kivellä on puhdistus, valo ja suojelu. Seleniitti vahvistaa puhtautta ja rehellisyyttä, se pakottaa olemaan rehellinen myös itselle. Kivi tuo valoenergiaa koko kehoon ja auttaa myös unettomuuteen. Seleniittiä voidaan käyttää myös muiden kivien energioiden kirkastamiseen. Kun tunnet, että jokin kivistäsi alkaa tuntumaan tylsältä tai laimealta, voit antaa sen levätä seleniitin vieressä.

Unettomuuteen: voit laittaa seleniitin tyynyliinan sisään tuomaan rauhallista unta.

LUMIHIUTALEOBSIDIAANI:

Kivi auttaa käsittelemään pinnan alle kätkettyjä asioita. Niitä, joista ei puhuta. Se tuo tasapainoa vaikeuksien keskellä, se avaa tukoksia ja auttaa energiaa virtaamaan meridiaaneissa. Kivi tuo rauhaa niin fyysisellä kuin henkiselläkin tasolla. 

Tuotteen paino: 0.05 kg

Hinta:10.00 €

Lisätiedot

Lumihiutaleobsidiaani: yksi kpl
Seleniitti: yksi kpl
Turmalini: yksi kpl