Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Intuitio ja viisaus

Kukapa ei joskus toivoisi vahvistusta vaikeisiin valintoihin, tai keskittymistä vaativiin tilanteisiin. Tähän pussiin olemme koonneet kiviä juuri näihin tilanteisiin. Olitpa sitten missä elämäntilanteessa tahansa intuitiolla ja itseään kuuntelemalla löytyy ratkaisut kaikenlaisiin tilanteisiin. 

Voit käyttää kaikkia kiviä kerralla sujauttamalla ne vaikka taskuusi tai laukkuusi, mutta voit hyvin myös käyttää jokaista kiveä erikseen fiiliksen mukaan. 

ATSURIITTI:

Vahvistaa luovuutta ja sisäistä viisautta, koska se puhdistaa ja aktivoi kolmannen silmän chakraa. Kivi on erinomainen apu opiskeluun ja erilaisiin keskittymistä ja luovuutta vaativiin työprojekteihin. Anna kiven vaikuttaa ennen työrupeamaa 20 minuuttia kehollasi, jolloin kiven voima vauhdittaa sisäisen viisauden voimaa, keskittymistä ja luovuutta. 

FLUORIITTI:

Tämä on fluoriitin luonnollinen kidemuoto, eli tätä kiveä ei ole hiottu tähän muotoon.

Avainsanoina mielenrauha, autuus ja rauhoittava. Kun huolet valtaavat mielen, on fluoriitti kivi, joka  auttaa poistamaan negatiiviset ajatukset ja haitalliset tavat, jotka estävät sinua saavuttamasta omia tavoitteitasi. Kivi avaa kolmannen silmän chakraa ja auttaa laajentamaan hengellisiä kykyjä. Kivi auttaa myös järjestelemään ajatuksia, jolloin tavoitteet saavutetaan ja inspiraatiolle on jälleen tilaa. Sopii erinomaisesti mm. opiskelijoille.

SINISAFIIRI:

Avainsanoja, elämän voima, ilo ja rauha. Kivi auttaa avaamaan mieltä kauneudelle ja intuitiolle. Sinisafiiri vahvistaa intuitiota, mielen selkeyttä ja henkisiä voimia. Kivi on erityisen hyvä kanavoimaan parantavia energioita, minkä takia kivi on suosittu reiki-hoitajien keskuudessa. Sinisafiiri auttaa myös kommunikoimisessa ja  totuuden puhumisessa. Se edistää lojaalisuutta, sitoutuneisuutta ja uskollisuutta, mikä tekeekin tästä kivestä oivallisen parisuhdekiven.

LAPIS LATSULI:

Tunnussanoja tälle kivelle voisivat olla, uusi alku, inspiraatio ja motivaatio. Mikäli kärsit burn-outista, tämä kivi voisi olla juuri se, mitä tarvitset. Kivi helpottaa työperäistä stressiä tehokkaasti. Kivi on myös hyvä silloin, jos haluat muutosta elämääsi. Oli se sitten työssä tai henkilökohtaisessa elämässä. 

Vinkki: puhdista ajatuksesi ja suuntaa katse tulevaan, mitä haluaisit ja mitkä ovat tulevaisuuden tavoitteesi. Mieti millainen polku johdattaisi sinne ja näe mielessäsi kuinka kuljet polkua kohti määränpäätäsi. 

Tuotteen paino: 0.02 kg

Hinta:20.00 €

Lisätiedot

Azuriitti: yksi kpl
Fluoriitti: yksi kpl
Lapis Lazuli: yksi kpl
Sinisafiiri: yksi kpl