Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
« Takaisin

Piristystä kaamokseen

Pussi sisältää viisi kiveä, jotka jokainen osaltaan auttaa selviämään kaamoksen harmaudesta. Mikäli tunnet itsesi väsyneeksi, niin tässäpä oiva piristys kivien muodossa.   

Voit käyttää kaikkia kiviä kerralla sujauttamalla ne vaikka taskuusi tai laukkuusi, mutta voit hyvin myös käyttää jokaista kiveä erikseen fiiliksen mukaan. 

SELENIITTI:

Avainsanoina tällä kivellä on puhdistus, valo ja suojelu. Seleniitti vahvistaa puhtautta ja rehellisyyttä, se pakottaa olemaan rehellinen myös itselle. Kivi tuo valoenergiaa koko kehoon ja auttaa myös unettomuuteen. Seleniittiä voidaan käyttää myös muiden kivien energioiden kirkastamiseen. Kun tunnet, että jokin kivistäsi alkaa tuntumaan tylsältä tai laimealta, voit antaa sen levätä seleniitin vieressä.

Unettomuuteen: voit laittaa seleniitin tyynyliinan sisään tuomaan rauhallista unta.

FLUORIITTI:

Tämä on fluoriitin luonnillinen kidemuoto, eli tätä kiveä ei ole hiottu tähän muotoon.

Avainsanoina mielenrauha, autuus ja rauhoittava. Kun huolet valtaavat mielen, on fluoriitti kivi, joka  auttaa poistamaan negatiiviset ajatukset ja haitalliset tavat, jotka estävät sinua saavuttamasta omia tavoitteitasi. Kivi avaa kolmannen silmän chakraa ja auttaa laajentamaan hengellisiä kykyjä. Kivi auttaa myös järjestelemään ajatuksia, jolloin tavoitteet saavutetaan ja inspiraatiolle on jälleen tilaa. Sopii erinomaisesti mm. opiskelijoille. 

KARNEOLI:

Tunnus tälle kivelle voisi olla luova sisäinen lapsi. Kivi lisää luovuuden lisäksi luottamusta ja on näin hyvä kaveri esiintyessä. Karneoli piristää, virkistää ja tuo vauhtia elämään. Kivellä on myös hormonitoimintaa piristävä vaikutus. Kivi lisää seksuaalisuutta. Vinkki: meditoidessa tämän kiven kanssa mantrana voisi olla ”olen upea ja luottavainen” tai myös ”Olkoon uudet ideani kuten auringon nousu”.

KALSIITTI:

Avainsanoja, avoimuus puhdistus ja puhtaus. Tämä kivi on oikea monivitamiini sielulle. Keltainen kalsiitti kivi tuo iloa ja aurinkoa elämään. Se avaa tunteiden solmuja ja antaa negatiivisuudelle kyytiä. 

MAASÄLPÄ:

Maasälpä auttaa löytämään epätavallisia ja jännittäviä tapoja saavuttaa päämäärät. Se tulee itsetietoisuutta ja rakkautta itseä kohtaan. Kivi antaa elämäniloa ja karkoittaa pessimistisyyttä. Luovuuden kivi.

Tuotteen paino: 0.05 kg

Hinta:15.00 €

Lisätiedot

Kalsiitti: yksi kpl
Fluoriitti: yksi kpl
Seleniitti: yksi kpl
Karneoli: yksi kpl
Maasälpä: yksi kpl